Nekter for at Fellaini spyttet på Agüero

SPYTTET HAN? Det avviser i hvert fall Louis van Gaal.

SPYTTET HAN? Det avviser i hvert fall Louis van Gaal. Foto: Rex/magi Haroun (All Over Press)

- Han bare skrek, sier Louis van Gaal.

03.11.14 07:56

Det var i møtet mellom Manchester City og Manchester United på Etihad søndag at storvokste Marouane Fellaini kom i fokus. Belgieren felte Sergio Agüero inne i feltet, men var tydelig ikke imponert over spissens fall.

Mens Agüero lå nede på bakken, bøyde Fellaini seg over argentineren og sendte noen utvalgte gloser hans vei. På sosiale medier ble det også publisert en rekke bilder som kunne tyde på at midtbanemannen spyttet på Agüero.

Manchester United-manager Louis van Gaal nekter imidlertid for dette.

- Jeg har hørt det har blitt et tema i sosiale medier, men TV-bildene viser at han kun skriker til Agüero og noen ganger når man skriker, så kommer det litt spytt fra munnen hans, sier van Gaal ifølge The Independent.

- Han er ikke typen som spytter på folk, legger United-sjefen til.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini sier han ikke så situasjonen.

Nei, det vet jeg ikke noe om, sier chileneren.

Pellegrini ble også spurt om Sergio Agüero hadde snakket med ham om den nevnte situasjonen i etterkant av kampen og på det svarte han kryptisk.

- Kanskje, var det eneste City-manageren ville si om det.

Pellegrini var mest opptatt av dommer Michael Oliver etter kampen. Manageren mente City ble snytt for både to og tre straffer i løpet av byderbyet.

- Det er utrolig at det ikke ble blåst i de situasjonene, sier Pellegrini.

En annen snakkis under møtet søndag, var det røde kortet til Chris Smalling. Stopperen fikk først gult kort for på klønete vis å stå i veien for Joe Hart ved et utspill. Noen minutter senere klippet han end James Milner og ble utvist.

- Når du har gult kort fra før, må du passe deg. Du kan ikke gjøre det Smalling gjorde. Det var ikke spesielt smart av ha, sier van Gaal.

1-0-resultatet søndag betyr at Manchester City nå er oppe i 18 poeng, mens United blir stående med sine 13 poeng så langt i Premier League.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.