*Nettavisen* Sport.

Nekter for rasisme etter Balotelli-gråt

Foto: Skjermdump (YouTube)

Mario Balotelli oppløst i tårer under bortemøtet mot Napoli.

09.02.14 21:45

Det var under lørdagens kamp mellom Napoli og AC Milan, som hjemmelaget for øvrig vant 3-1, at Mario Balotelli ble filmet gråtende på bortelagets innbytterbenk.

Balotelli ble byttet ut da det gjensto et drøyt kvarter av oppgjøret, og ble filmet av TV-kameraene oppløst i tårer, samtidig som han brukte en jakke til å skjule ansiktet sitt.

Dermed begynte spekulasjonene umiddelbart å gå om hvorvidt det hele dreide seg om rasisme, eller ikke.

Italienske Serie A har ved flere anledninger bitt skjemmet av stygge rasisme-saker, og mange trodde at scenene i Napoli var et bevis på nok en slik.

Fra klubbhold benekter imidlertid Napoli for at rasisme var grunnen til Balotellis tårer.

- I forbindelse med spekulasjoner på Facebook om at Mario Balotelli begynte å gråte som følge av at han ble utsatt for rasistiske rop, vil Napoli påpeke at det aldri ble ytret rasisme mot Balotelli, akkurat som det aldri tidligere har vært rasistiske ytringer på San Paolo (Napolis stadion), skriver de i en pressemelding ifølge Football Italia.

Balotelli og AC Milan går igjennom en tøff sesong i Serie A og ligger helt nede på 11.-plass etter at 23 kamper er spilt.

Opp til Napoli på tredjeplass, som gir Champions League-spill, er det 18 poeng, mens serieleder Juventus ligger hele 31 poeng foran laget fra motehovedstaden.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.