RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lise Åserud/Scanpix

Nese-skinne skal redde kvarten

Sist oppdatert:
Marie Knutsen håper å rekke OL-kvartfinalen mot Brasil tross sitt nesebrudd.

Onsdag satte den norske troppen seg på flyet fra Shanghai til kvartfinalebyen Tianjin. For uheldige Knutsen gikk turen videre til en spesialist i Beijing for å se nærmere på skaden. Undersøkelsen ble bare en bekreftelse på det man allerede visste.

– Vi fikk egentlig bare konstatert at dreier seg om et brudd i nesen, opplyser det norske lagets lege, Tonje W. Flørenes, til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Det store spørsmålet er om midtbanespiller Knutsen blir klar til fredagens kvartfinale mot Brasil. Det er i øyeblikket usikkert. Sikkert er det derimot at det jobbes intenst for å få 25-åringen spilleklar.

Onsdagens Beijing-besøk ble også brukt til å få spesiallaget en skinne, som beskytter Røa-spillerens skadde nese. På torsdagens trening skal Knutsen prøve skinna – for å se hvordan den fungerer i fotballsammenheng.

– Vi tar en vurdering etter at treningen er gjennomført. Først da kan vi si noe om sjansene for at Marie spiller kampen, sier lege Flørenes.

Marie Knutsen måtte forlate banen snaut ti minutter ut i tirsdagens kamp mot Japan – etter å ha fått albuen til japanske Sawa rett i ansiktet. 25-åringen ble erstattet av lillesøster Guro.

Norge tapte kampen mot Japan 5-1.

Alt om Beijing-lekene i vårt OL-magasin!
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere