RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nesten solgt i sommer, nå er han historisk


HISTORISK: Keylor Navas satte rekord for Real Madrid.
HISTORISK: Keylor Navas satte rekord for Real Madrid. Foto: Joe Giddens (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Keylor Navas satte rekord for Real Madrid

Med 4-0 mot Sjakhtar Donetsk i Champions League har Real Madrid nå holdt nullen i sine fire første offisielle kamper denne sesongen. Det har aldri skjedd før i Madrid-klubbens 113år lange historie, melder den spanske avisen AS.

Det var stilt stor skepsis til den defensive stilen til Rafael Benítez da han ble ansatt som Madrid-trener i sommer, og den skepsisen steg etter 0-0 i første seriekamp mot Sporting Gijón. Etter 4-0 mot Betis, 6-0 mot Espanyol og gårsdagens 4-0-seier Sjakhtar har selv de argeste kritikerne lite å stille opp med.

Costaricansk superhelt

Størst honnør for bragden får alikevel keeperhelten Keylor Navas. Under overgangsvinduet prøvde Real Madrid som kjent å bytte ut Navas med Manchester Uniteds David de Gea, men overgangen falt sammen i tolvte time. Siden da har spansk presse være klare på at Navas går en usikker fremtid i møte. Costaricaneren har svart på tiltale ved å til tider virke uovervinnelig mellom stengene for de helhvite fra Madrid.

Nå har Navas gått over 360 minutter med rent bur, Madrid er det eneste laget som enda ikke har sluppet inn mål i ligaen og veien mot Champions League-triumf nummer 11 startet også med at Navas holdt tett helt bakerst. Etterkontroversen rundt Iker Casillas’ avskjed og David de Gea-fadesen på overgangsmarkedet ser Real Madrid-supporterne ut til å funnet sin nye superhelt i en superhelt fra Costa Rica.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere