RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nestenkatastrofe i Hodgson-debut

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Carlos Velas overtidsmål ga sørget for et meget viktig poeng for West Bromwich.

WEST BROMWICH - WOLVERHAMPTON 1-1:

Det var et realt bunnoppgjør som ventet tidligere Liverpool-manager Roy Hodgson i hans første kamp som sjef for West Bromwich.

Jumboplasserte Wolverhampton ventet hjemme på The Hawthorns, i kampen som er kjent som The Black Country Derby. Og tilskuerne fikk presentert et drama en bunnkamp verdig.

I en jevn førsteomgang var det gjestene som tok første stikk. Et fantastisk langskudd fra Jamie O’Hara ga Wolves ledelsen da det gjensto seks minutter av omgangen.

I andre omgang presset vertene hardt for scoring. Flere store muligheter ble misbrukt, og det så til at Wolverhampton skulle ta med seg tre verdifulle poeng.

Men to minutter på overtid dukket Carlos Vela opp. Roy Hodgson hadde satt inn spissen i det 73. minutt for Graham Dorrans, og det var et særdeles vellykket bytte.

Da Wayne Hennesey måtte gi retur på et relativt svakt skudd fra James Morrison, var Vela våken. Han bredsidet inn utligningen, og det eksploderte på The Hawthorns.

Dermed unngikk Roy Hodgson tap i sin West Brom-debut, og det var et meget viktig poeng. Med borteseier ville Wolves hatt like mange poeng i som West Bromwich. I stedet ligger de fortsatt sist, tre poeng opp til West Brom på sikker plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere