Etter hva Nettavisen erfarer, blir 21 år gamle André Sødlund Odd-spiller. Partene er i sluttforhandlinger rundt det som trolig blir en overgang etter sesongen.

Les mer: Vi følger overgangvinduet LIVE

Sødlunds agent, Thomas Skilbred, er ordknapp rundt en potensiell overgang, men innrømmer likevel at noe kan være på gang.

- Vi er i dialog med en konkret klubb om det som i første omgang dreier seg om en bosmankontrakt, men dette kan endre seg, sier agenten til Nettavisen.

Nettavisen har også vært i kontakt med Odds daglige leder, Einar Håndlykken, men han ønsker ikke å kommentere saken. Daglig leder i Sandefjord, Per Ketil Berg, har ikke besvart Nettavisens henvendelser, mandag.

Les mer: Her er sommerens overganger i Eliteserien

Sødlunds kontrakt med Sandefjord går ut 31. desember i år. Midtbanespilleren har spilt i Sandefjord siden 2014, etter å ha fått prøve seg i engelske Bolton i ungdomsårene. Han har hatt en liten periode på utlån i Nest/Sotra.

Nettavisen vet at Sødlund var jaktet av Odd allerede i vinter, men klubbene klarte da ikke å bli enige om overgangssum for spilleren.

Odd mister venstreback Thomas Grøgaard til Brann etter sesongen, mens keeper Viljar Myhra går til Strømsgodset. Mandag signerte klubben proffkontrakt med unggutten Filip Delaveris.