Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nevland håper på Ajax-kampen

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Erik Nevland er usikker på om han rekker Groningens oppgjør mot Ajax i den nederlandske toppserien til helgen. Men den tidligere Viking-spilleren har et stort håp.

Nevland har de siste tre kampene slitt med en lei leddbåndskade, men skal torsdag trene for fullt sammen med lagkameratene i Groningen.

De siste ukene har spissen drevet alternativ trening.

Får svar torsdag
- Først mot slutten av uken får jeg svaret på om jeg kan spille mot Ajax. Det er en av de størete kampene her nede, og jeg vil selvsagt spille. Men jeg akter ikke å ta noen sjanser, sier Erik Nevland til TV 2 Nettavisen onsdag ettermiddag.

Torsdag skal Erik Nevland testes for fullt, og målet er at skaden ikke skal hemme ham.

- Frem til nå har jeg drevet kontrollert trening, med tanke på å ikke slå opp skaden. Men i kamper, vil det skje ukrontrollerte hendelser hele tiden, så jeg må kunne være i stand til å bevege meg fritt uten å få føling med skaden, forteller 27-åringen.

Registrerer spekulasjoner
Nevland har samtidig fått med seg at Groningen jakter på Arsenal-talentet Olafur-Ingi Skulason.

- Jeg har fått med meg det, og han er helt sikkert en kjempegod spiller. Men slik jeg har forstått det, er det først snakk om en overgang i sommer, sier Nevland.

Han har også registrert TV 2 Nettavisens opplsag om at hans tidligere trener i Viking, Roy Hodgson, i helgen så Tore André Flo i aksjon for Siena.

- Flo er absolutt en mann for Viking. Men det spørs om Viking klarer å betale lønnen hans, ler en sprudlende Erik Nevland.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!