RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Newcastle klager på utvisning

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Joe Kinnear er overbevist om at dommeren gjorde feil.

NEWCASTLE – MANCHESTER CITY 2-2:

Newcastle har fått en turbulent start på årets sesong i Premier League, men fikk en etterlengtet opptur da de spilte uavgjort mot nyrike Manchester City mandag kveld.

Klubbens midlertidige trener, Joe Kinnear, kunne juble for sitt andre strake poeng, etter at han overtok laget fra Kevin Keegan, som fikk sparken i starten av september.

- Klager på utvisning
Etter kampen var den hissige iren imidlertid mest opptatt av utvisningen til Habib Beye. Høyrebacken måtte forlate banen allerede etter 12 minutters spill, for en felling på Citys Robinho.

- Jeg har tatt en prat med dommeren og han er forberedt på å ta en ny kikk på situasjonen. Han vil ta en avgjørelse om rundt fem dager, sier Kinnear ifølge sportinglife.com.

Kinnear var overbevist om at Beye var først på ballen i situasjonen som førte til det røde kortet. TV-bildene viste også at Newcastle-treneren hadde et poeng.

- Beye er en ærlig spiller og fortalte meg at han definitivt var først på ballen. Ut ifra det jeg har sett av reprisene, så har jeg absolutt et håp om at avgjørelsen vil bli omgjort, sier treneren.

Han har likevel forståelse for at dommer Rob Styles måtte ta en vanskelig beslutning.

- Det var en tøff avgjørelse å ta og dommeren kan, i likhet med alle oss andre, gjøre feil. Jeg håper han gjør opp for seg, fordi vi ikke tåler å miste Beye nå, sier Kinnear.

(saken fortsetter)

- Uheldige som ikke vant
Når det gjaldt selve kampen, var Kinnear langt mer tilfreds med det han hadde sett ute på banen.

- Du kunne nesten ikke kreve mer av oss i dag, kunne du? Personlig mener jeg at vi var uheldige som ikke fikk alle tre poengene, sier han.

Iren innrømmer at den siste tiden har vært vanskelig og at han hadde håpet det skulle løsne for alvor mandag kveld.

- Det ville vært et fantastisk resultat om vi vant en så viktig kamp som dette. Vi har hatt mye press på oss den siste tiden og Manchester City er jo faktisk et brukbart lag, sier treneren.

- Selvfølgelig skuffet
Manchester City-trener Mark Hughes var ikke fult så positiv etter kampslutt. Den tidligere spissen var skuffet over at det ikke ble full pott borte mot Newcastle.

- Vi er selvfølgelig svært skuffet. For å være ærlig, så synes jeg vi styrte kampen best da begge lag hadde 11 spillere på banen, sier Hughes.

Og fortsetter:

- Da vi plutselig lå under med 1-2, så skjønte vi ikke at det var mulig. Heldigvis kom vi tilbake mot slutten, men dette er en type kamp vi burde vunnet lett, sier waliseren.

Sjekk siste nytt på sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere