RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nick Potts / Pa Photos / NTB scanpix

Newcastles kaptein vil vekk fra klubben

Sist oppdatert:
Fabricio Coloccini kan forsvinne fra Newcastle allerede i januar.

Den seriøse avisen The Independent skriver fredag at Fabricio Coloccini, Newcastles 30 år gamle kaptein, har sjokkert sin arbeidsgiver ved å be om å få forlate klubben i januar.

Coloccini ønsker seg tilbake til Argentina.

Dette kommer svært ubeleilig for manager Alan Pardew, som kjemper for å holde klubben unna nedrykksstreken i Premier League. Newcastle har bare vunnet to av sine 16 siste kamper.

Den argentinske midtstopperen, som er klubbens best betalte spiller med rundt tre millioner pund i årslønn, skal ifølge ønske seg bort av «personlige grunner».

Coloccini ble kjøpt fra Deportivo La Coruna i 2008 for ti millioner pund.

Get Adobe Flash player

- Som et nytt kjøp
Alt er imidlertid ikke helt svart i klubben. Skadesituasjonen er i ferd med å bli betydelig bedre enn den har vært den siste tiden.

Når Newcastle lørdag møter Norwich i Premier League, kan lagets franske midtbanespiller Yohan Cabaye komme til å få spilletid.

Det skadeforfulgte tynesidelaget har savnet Cabaye, som ikke har spilt siden november og dermed mistet alle kampene i det tette desemberprogrammet.

- Det er gode nyheter at vi får med oss Cabaye på bussen. Det er som et nytt kjøp, sier manager Alan Pardew ifølge Sky Sports.

Newcastle imponerte stort i forrige Premier League-sesong, og endte på femteplass da, men ligger helt nede på 15.-plass denne sesongen.

- Jeg tror ikke han er klar til å spille fra start, hvis jeg skal være ærlig. Hans rolle blir nok å komme inn fra sidelinjen, hvis det oppstår en situasjon hvor vi trenger ham, mener Pardew.

- Har løftet alle
Franskmannen har viktige kvaliteter både i Newcastles offensive og defensive spill.

- Yohan er en fantastisk spiller og har løftet alle denne uka, bare med sitt pasningsspill på treningene, røper Pardew.

«Skjærene» manglet ikke bare Cabaye da det ble et smått sensasjonelt 0-2-tap mot Brighton i FA-cupen, men også Papiss Cisse, Fabricio Coloccini og Jonas Gutierrez. Alle er nå klare for kamp igjen.

- Vi vil definitivt se mye sterkere ut enn vi gjorde da vi var i den uheldige situasjonen i forrige uke, konstaterer Newcastles manager.

I tillegg er Steven Taylor ventet tilbake til kampen mot Reading 19. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere