RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Neymar benekter ulovlig kontrakt

Foto: JOSEP LAGO
Sist oppdatert:
Barcelonas kjøp av Neymar (21) kan få uante konsekvenser.

Angrepsspilleren står fast på at kontraktsforhandlingene ble gjort på lovlig vis.

Barcelona betalte nesten 480 millioner kroner for å hente det brasilianske stjerneskuddet til klubben fra Santos. 335 av disse millionene er det ingen som kan redegjøre for.

For kort tid siden ba et medlem av klubben om en etterforskning av klubbpresident Sandro Rosell, for å få en oppklaring i pengebruken. Selv mener Neymar at alt ble gjort lovlig.

– Faren min var den som signerte kontraktene, og han er åpenbart en jeg stoler på. Det har ikke skjedd noe ulovlig, sier Neymar til avisen Sport.

– Hvis noen er i tvil eller har spørsmål, må de ta det med pappa, fordi jeg konsentrerer meg om jobben min – å spille fotball, legger han til.

Flere har hevdet at et selskap som står registrert i Neymars fars navn har mottatt de 335 millionene. En etterforskning vil få klarhet i de så langt ukjente detaljene i brasilianerens kontrakt med den spanske storklubben. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere