*Nettavisen* Sport.

Neymar har fått frosset store verdier i Brasil

FROSSET VERDIER: Barcelona-profilen Neymar. Foto: Miguel Riopa (Afp)

Barcelona-stjernen skal ha unndratt skatt.

25.09.15 19:53

Neymar og familien hans har fått frosset verdier til en verdi av 188 millioner real (nærmere 400 millioner kroner) etter anmodning fra skattemyndighetene i Brasil.

Dette er gjort fordi Barcelona-angriperen er mistenkt for å ha unndratt store verdier i skatt i årene mellom 2011 og 2013. Det var brasilianske myndigheter som offentliggjorde dette fredag.

Det ble også klart at det er funnet uoverensstemmelser i overgangen hans fra Santos til Barcelona i 2013, men det er foreløpig ikke sagt noe nærmere om hva dette går ut på.

Det som blir hevdet er at 23 år gamle Neymar skal ha unndratt skatt på 63,6 millioner real (ca. 135 millioner kroner). De eiendelene og verdiene som nå er frosset skal dekke både det beløpet samt en bot som tilsvarer 150 prosent av det unndratte beløpet, melder myndighetene i landet. (©NTB)

Se en ny episode av Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=cC1b8VGi3QoVUEA1jESnKm2cFxY3OBKuTg2ryyT4DPCs_RYyqbGM9JQWnQ3hTIgH1MxG1qP5u2WZIIVvHI0NyDyiaOch07wk&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.