Neymar kan miste kvartfinalen

SKADET: Luiz Felipe Scolari forteller at Neymars lår er hovent etter åttedelsfinalen, og at det er usikkert om han blir klar til kvartfinalen mot Colombia.

SKADET: Luiz Felipe Scolari forteller at Neymars lår er hovent etter åttedelsfinalen, og at det er usikkert om han blir klar til kvartfinalen mot Colombia. Foto: Fabrice Coffrini (Afp / NTB scanpix)

- Låret hans er hovent, sier Luiz Felipe Scolari.

30.06.14 20:48

Hele Brasil fikk hjertet i halsen flere ganger under åttedelsfinalen mot Mexico.

Hjemmepublikummets yndling, Neymar, ble gjentatte ganger taklet hardt, og lå flere ganger nede på gresset med tydelige smerter.

Etter kampen hinket Neymar ut av arenaen med ispose rundt låret, og alle lurte på om han ville bli klar for kvartfinalen mot Colombia.

På en pressekonferanse mandag sier Brasils landslagssjef, Luiz Felipe Scolari, at de frykter det verste.

Hovent lår
- Vi har fire eller fem dager på å få Neymar klar for neste kamp. Det er et stort problem, for låret hans er hovent, sier Scolari ifølge The Independent.

Det er ikke gode nyheter for et brasiliansk publikum som forventer at det er nettopp Neymar som skal skyte nasjonen til et nytt VM-gull.

Behandlingen Neymar fikk under åttedelsfinalen minner han om noe lignende han opplevde da han var landslagssjef for Portugal.

- Jeg husker i kampen mot Neederland da Khalid Boulahrouz knkakk Cristiano Ronaldo i to allerede etter fem minutter, og Ronaldo måtte ga av banen ti minutter senere, sier Scolari.

- Da jeg så Neymar etter kampen mot Chile, kom jeg på den hendelsen, fortsetter Scolari.

Tøff motstander
Brasil krysser nå fingrene for at deres favoritt skal bli klar til kvartfinalen som spilles fredag.

Da står Colombia på motsatt banehalvdel, og Brasil får en meget tøff utfordring mot et lag som har imponert voldsomt så langt i mesterskapet.

Anført av en meget god James Rodriguez, som er toppscorer med fem scoringer så langt i mesterskapet, har colombianerne god tro på at de skal klare å slå vertsnasjonen ut av mesterskapet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag