RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FÅR SIN DEBUT: Neymar er spilleberettiget for Paris Saint-Germain.
FÅR SIN DEBUT: Neymar er spilleberettiget for Paris Saint-Germain. Foto: Alfonso Jimenez/rex/shutterstock (Shutterstock)

Neymar PSG-debuterer søndag

Neymar spiller for Paris St. Germain søndag. Barcelona har mottatt 2,1 milliarder kroner og den franske ligaen har fått overgangsgodkjennelsen.

PSG ønsket i utgangspunktet at Neymar skulle spille i serieåpningen mot Amiens sist helg, men da var ikke det internasjonale overgangssertifikatet (ITC) på plass.

Ved fristen natt til fredag kunne den franske ligaen opplyse at papirarbeidet fortsatt ikke var i orden. Det var da gått nøyaktig en uke siden ledelsen der ba sin spanske motpart om å sende over dokumentet.

Fredag ble det imidlertid bevegelse i saken og PSG bekreftet på Twitter at alle dokumenter er godkjent og at Neymar er spilleklar mot Guingamp søndag.

– Vi vil at han skal debuterte søndag. Det har sett bra ut på treningene, og han er klar og vi vil ha ham i startoppstillingen. Neymar er en spiller vi trenger, sier trener Unai Emery.

Spanske La Liga nektet først å ta imot de 222 millioner euroene det kostet å kjøpe Neymar ut av kontrakten. Da tok brasilianerens advokater affære og betalte summen rett til Barcelona.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere