RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SPILLEKLAR: Neymar er klar for spill i Paris Saint-Germain.
SPILLEKLAR: Neymar er klar for spill i Paris Saint-Germain. Foto: Alain Jocard (AFP)

Neymar PSG-debuterer trolig søndag

Neymar spiller trolig for Paris St. Germain søndag. Barcelona har mottatt 2,1 milliarder kroner. Den franske ligaen får overgangsgodkjennelsen om kort tid.

PSG ønsket i utgangspunktet at Neymar skulle spille i serieåpningen mot Amiens sist helg, men da var ikke det internasjonale overgangssertifikatet (ITC) på plass.

Ved fristen natt til fredag kunne den franske ligaen opplyse at papirarbeidet fortsatt ikke er i orden. Det var da gått nøyaktig en uke siden ledelsen der ba sin spanske motpart om å sende over dokumentet.

Fredag skal det være bevegelse i saken. – Sjekken er godkjent, og det setter fart i prosessen, sier en Barcelona-kilde til nyhetsbyrået AFP.

Spanske La Liga nektet først å ta imot de 222 millioner euroene det kostet å kjøpe Neymar ut av kontrakten. Da tok brasilianerens advokater affære og betalte summen rett til Barcelona. Men det ser ikke ut til at La Liga-folkene er fornøyde med det.

Det franske fotballforbundet sa fredag at «det ikke er noen grunn til at Neymar ikke kan spille søndag».

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere