*Nettavisen* Sport.

Neymars agent med sjokkmelding

TIL REAL MADRID?: Neymar har for alvor blitt en «Barcagutt», men om han følger agentens råd om å avslutte karrieren i Real Madrid blir nok alt storspillet glemt i Katalonia. FOTO: Montasje scanpix / Twitter

Wagner Ribeiro oppfordrer Neymar til å avslutte karrieren i Real Madrid på Instagram.

29.09.15 11:34

At en spiller fra enten Real Madrid eller Barcelona skal bytte klubb seg i mellom skal spillerne egentlig ikke tenke engang.

Det er noen spillere som faktisk har gjennomført overgangen mellom de to rivalene, men det blir alltid bråk.

Luis Figo fikk blant annet kastet et grisehode etter seg av Barcelona-fansen etter overgangen til Real Madrid.

Da Neymar kom til Barcelona fra Santos i 2013 gikk det rykter om det stod mellom Real Madrid og Barcelona da supertalentet valgte ny klubb.

Enden på visa ble som kjent at Neymar valgte «Barca» og spesielt sist sesong herjet han og ble for alvor trykket til katalanernes hjerter.

I en lang tekst på Instagram under bildet av Neymar skriver spillerens agent Wagner Ribeiro det som får alle barcelonafans til å koke over.

Nemlig at han oppfordrer Neymar til å avslutte karrieren i Real Madrid.


Ribeiro oppfordrer også faren til Neymar å sende alle pengene til skatteparadis basert på at Neymar og familiebedriften betalte enorme summer i skatter da han fortsatte spilte i Santos.

«Ta pengene dine og send de til skatteparadis, lovlig, selvfølgelig. På denne måten vil du slutte å betale skatt i Brasil. Legg ned bedriften og nyt livet på strendene i middelhavet. Du og familien din. Men la Neymar spille i noen år til... og at han avslutter karrieren i Europa og fortrinnsvis i Real Madrid», skriver han på Instagram.

Dersom det skulle skje, blir det garantert bråk.

Barcelona har startet serien i kjent stil, men tapte overraskende hele 4-1 mot Celta Vigo nest siste runde.

Laget ligger på andreplass - ett poeng bak Villareal og ett poeng foran nettopp Real Madrid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag