*Nettavisen* Sport.

NFF: - Hendelsene er sjokkerende og grufulle

IKKE BEKYMRET: Norges Fotballforbund er ikke bekymret for sikkerheten til de norske spillerne før playoffkampen mot Ungarn på søndag.

IKKE BEKYMRET: Norges Fotballforbund er ikke bekymret for sikkerheten til de norske spillerne før playoffkampen mot Ungarn på søndag. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Bekymrer seg ikke for sikkerheten til det norske laget.

14.11.15 12:35

- Hendelsene i Paris er sjokkerende og grufulle, sier A-landslagets presseansvarlig, Svein Graff, til NTB lørdag morgen.

- Vi sender våre tanker til ofrene, pårørende og alle landets innbyggere, fortsetter Graff.

Tillit til sikkerheten

Under fredagens terrorangrep i Paris var det tre eksplosjoner i nærheten av Frankrikes hjemmebane, Stade de France, hvor Frankrike og Tyskland møttes til landskamp fredag kveld.

Norge spiller andre og avgjørende kamp i treeromspillet om EM-plass i Budapest søndag kveld.

- Når det gjelder vår kamp i morgen, har vi full tillit til at sikkerheten blir ivaretatt på en god måte av det ungarske fotballforbundet, sier Graff.

Sverige skjerper

Samtidig skjerper Sveriges Fotballforbund sikkerheten i forbindelse med omspillskampen mellom Sverige og Danmark i EM-kvalifiseringen lørdag.

- Vi har vanligvis høy sikkerhet rundt våre arrangement, men nå øker vi den likevel litt. Vi øker antallet visiteringer og gjør ekstra kontroller i området. Dette gjør vi for at våre besøkende skal føle seg trygge når de kommer hit, sier forbundets sikkerhetsansvarlige Anders Sigurdsson til SVT.

Minst 120 personer ble drept og 200 er såret etter det grufulle terrorangrepet i Paris.

Alle gjerningsmennene antas å være døde.

Norge tapte 0-1 hjemme mot Ungarn da lagene møttes torsdag. Fredagens hendelser i Paris er naturlig nok tema blant spillerne, trenerne og lederne i forkant av returkampen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.