*Nettavisen* Sport.

NFF: - Vi er enige med Drillo

Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

Hevder partene er enige om å legge saken bak seg.

07.11.13 17:19

I en pressemelding sendt ut torsdag, informerer Norges Fotballforbund at de har inngått en avtale med Egil Olsen. Hva denne avtalen går ut på, er fortsatt ukjent.

NFF ber om unnskyldning for forbundets oppførsel i den såkalte Drillo-saken.

- NFF beklager prosessen i forbindelse med skifte av landslagssjef. Egil Olsen burde blitt involvert i prosessen før styret behandlet saken 26. september 2013. NFF har tatt lærdom av saken, og vil tilrettelegge for en god saksbehandling i tilsvarende saker i fremtiden, heter det i pressemeldingen.

Videre opplyses det om at partene er enige om å legge saken bak seg.

Ifølge VG, skal partene ha blitt enige etter at fotballpresident Yngve Hallén besøkte Drillo på hytta på Haglebu.

Hallén er fornøyd med at saken nå ser ut til å gå mot slutten.

- Det er viktig og gledelig at vi nå kan legge denne konflikten bak oss. Det har vært en negativ sak for begge parter. Vi erkjenner at Egil oppfatter at han fikk sparken, selv om det ikke var vår intensjon, sier Yngve Hallén.

– Egil Olsen er fornøyd med at saken er landet og at de kom til enighet. Han er nå ferdig med saken, sier Drillos advokat Anne Marie Due til NTB.

Konflikten har dreiet seg om partenes ulike oppfatning av hva som foregikk da Per-Mathias Høgmo ble ansatt som ny landslagssjef i etterkant av Sveits-kampen i oktober. Drillo mener han fikk sparken, forbundet har hele tiden hevdet at partene hadde vært enige om en slik løsning.

Drillo har senere koblet inn advokater i saken, og forholdet mellom den norske fotballhelten og NFF har til tider vært svært turbulent.

Nå ser det altså ut til at partene er enige om å sette en sluttstrek.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.