RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PROTEST: Sandefjord legger inn protest etter scoringen til Kjell Rune Sellin som ble annullert etter magefølelse. FOTO: NTB scanpix
PROTEST: Sandefjord legger inn protest etter scoringen til Kjell Rune Sellin som ble annullert etter magefølelse. FOTO: NTB scanpix Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

NFF bekrefter: - Kan bli omkamp

Sist oppdatert:
Situasjonen hele Norge snakket om søndag kveld kan resultere i omkamp.

Søndag kveld spilte Sandefjord og Tromsø et meget viktig bunnoppgjør i Tippeligaen. Sandefjord ledet 1-0 og økte til 2-0 ved Kjell Rune Sellin, men etter først å ha godkjent målet, så annulerte dommer Ola Hobber Nilsen målet for offside etter å ha snakket med sine meddommere.

Situasjonen gikk i reprise på storskjerm på stadion, men Nilsen og dommerteamet hevder de ikke benyttet seg av å se på reprisen for å ta avgjørelsen om å annulere målet, det var magefølelsen til Nilsen som avgjorde.

LES OGSÅ: Dommer nekter for å ha annullert scoring etter å ha sett på storskjermen

Sint Bohinen
Det fikk det til å koke over for Lars Bohinen og Sandefjord ettersom Tromsø utlignet til 1-1 og således tapte blåtrøyene to meget viktige poeng.

- Vi krever at målet ikke annulleres. Det er på bakgrunn av vurderingen av annulleringen, som tilsynelatende er gjort på en magefølelse, sier Sandefjords daglige leder Per Ketil Berg til NRK.

Mandag bekrefter Norges Fotballforbund at det hele kan resultere i omkamp mellom lagene.

- Hvis Sandefjord får medhold, er det mest sannsynlig at kampen må spilles på nytt, forteller seksjonsleder ved juridisk avdeling i NFF, Espen Auberg, til VG.

Han bekrefter at forbundet har mottatt protest fra Sandefjord etter søndagens hendelse.

Ønsker omkamp velkommen
Dersom det hele resulterer i en ny kamp mellom lagene, er det noe også Tromsø tar i mot med åpne armer, selv om han er overrasket over at protesten først kom dagen etter kampen.

- Vi stusset på at protesten kom i dag. Vanligvis legger man inn protest etter kampslutt, men jeg kjenner ikke til reglementet for hvor sent man kan protestere. Det kommer jeg til å sjekke opp, forteller administrerende direktør i Tromsø, Ulf Johansen.

Det var flere enn Bohinen som tente på pluggene. Jesper Mathisen i TV 2-studio mente Bohinen oppførte seg eksemplarisk og at andre trenere hadde slått fjerdedommer rett ned når han ba Bohinen roe seg ned etter at han reagerte på annulleringen.

Søndag kveld la Bohinen ut dette bilde på Instagram:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere