RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NFF gir 200.000 kroner

Sist oppdatert:
Norges Fotballforbund (NFF) og fotballkretsene gir til sammen 200.000 kroner i støtte til flodbølgeofrene i Sørøst-Asia.

I forbindelse med Idrettsaksjonen for Sørøst-Asia, kommer NFF til å komme med sitt bidrag.

Fotballforbundet, som er Norges største og rikeste særforbund, oppfordrer alle sine medlemmer til å gi sin støtte til ofrene etter flodbølge-katastrofen. NFF sentralt gir 100.000 kroner, og de 18 fotballkretsene gir 100.000 kroner til sammen.

- Rystet
- Vi er alle rystet over det omfanget denne katastrofen har fått. Behovet for hjelp er ubegrenset, og vi oppfordrer alle våre organisasjonsledd til å bidra, både med direkte pengestøtte, og ved å gjøre en innsats der det er behov for det, sier fotballpresident Sondre Kåfjord.

Idrettsaksjonen for Sørøst-Asia er et initiativ fra en samlet norsk idrettsbevegelse. Høydepunktet for Idrettsaksjonen blir idrettsgallaen i Hamar OL-amfi 8. januar.

Pengene fra Idrettsaksjonen vil gå uavkortet til de frivillige, humanitære organisasjonene som er involvert i redningsarbeidet i Sørøst-Asia.

- Tippeliga-klubbene klare til å gi
Klubbene i den engelske toppserien Premier League, bekreftet i helgen at de gir 50.000 pund hver eller én million pund til sammen til krisearbeidet i Asia etter flomkatastrofen.

Roger Solheim utelukker ikke at klubbene i Tippeligaen kommer til å gjøre det samme.

- De fleste klubbene i Tippeligaen og flere andre av våre medlemmer har signalisert at de ønsker å gi sin støtte. Også spillere vil komme med sitt bidrag. Det synes vi i NFF er veldig flott, og vil selvsagt følge opp dette sentralt fra NFF, sier Solheim.

Ber sine medlemmer gi penger
NFF oppfordrer samtidig alle sine medlemmer til å gi pengestøtte til ofrene etter flodbølgen.

- NFF er en dugnadsorganisasjon og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med hjelpeorganisasjoner i sitt nærmiljø, for å bidra med pengeinnsamling eller bistå på annen måte. I tillegg oppfordrer vi selvsagt alle til å gi penger direkte til Idrettsaksjonen, sier Sonde Kåfjord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere