*Nettavisen* Sport.

NFF godkjente Nadderud-plan

Foto: Lars Jarle Mæhlum (Stabak.no)

Det går mot Tippeliga-spill på Stabæks gamle hjemmebane.

Etter utkastelsen fra Telenor Arena måtte Stabæk vende hjem til Nadderud. Men stadion der Stabæk tok seriegull i 2008 tilfredsstiller ikke dagens krav til en Tippeliga-arena.

I desember leverte klubben derfor en handlingsplan til Norges fotballforbund som beskrev hvordan klubben hadde tenkt å få skikk på sakene.

Den planen er nå godkjent av NFF, noe som åpner for seriespill på Nadderud kommende sesong. Arbeidet med først del av planen skal være ferdigstilt innen serieåpning 25. mars.

- NFF har bistått i forarbeidene til handlingsplanen gjennom gode råd og anbefalinger, sier arrangementsansvarlig i Stabæk Knut Bjørn Nordheim.

- Det er ingen tvil om at fagseksjonene på klubblisens og arrangement skal ha honnør for at vi nå er i mål med nevnte handlingsplan for Nadderud, sier Nordheim videre.

Den delen av planens om skal fullføres innen seriestart går på det sikkerhetsmessige rundt kamper, i tillegg til oppgraderinger av fasilitetene for publikum og presse.

- Andre del av planen skal være ferdigstilt til seriestart 2013. Her vil hovedfokus bli på tribune- og garderobefasiliteter. Blant annet skal større deler av tribuneanlegget under tak, sier Nordheim.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.