RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NFF jakter på utro tjenere

Sist oppdatert:
Norges fotballforbund (NFF) har startet jakten på personene som har solgt forbundets egne cupfinalebilletter på svartebørsen. Nå ber NFF alle kjøpere om å melde seg.

Norges Fotballforbund går nå gjennom omlag 1000 solgte og distribuerte cupfinale-billetter. Etter det TV 2-sporten erfarer, ber NFF nå alle billettkjøpere om å melde seg, og alt tyder på at en eller flere utro tjenere befinner seg på Ullevaal stadion.

- Jeg kan ikke si annet at vi jobber systematisk med dette. Vi skal komme til bunns i saken, og jobber systematisk med det, sier informasjonssjef Roger Solheim i NFF til TV 2-sporten.

Flere hundre billetter i omløp
Billettkontoret på Ullevaal hevder de har mottatt flere hundre billetter fra NFFs organisasjon og samarbeidspartne de siste årene. NFF frykter at deres egen troverdighet står på spill.

- Det er klart når billetter som selges internt i vår organisasjon går til svartebørsen, ser vi svært alvorlig på det, understreker Solheim.

- Hva blir konsekvensen om dere finner synderne?

- Det blir for tidlig å si noe om konsenkvensene for synderne. Nå må vi først til bunns i denne saken, svarer Solheim.

TV 2 hjelper deg avslørte onsdag at NFFs egne billetter blir solgt på svartebørsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere