RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NFF leverte anke i Dilling-saken

Tidligere administrativ leder for A-landslaget i fotball Guttorm Dilling (t.v.), saksøker Norges Fotballforbund etter at han ble omplassert til tilsvarende stilling for guttelandslaget. Dillings advokat Bjørn Fredborg Nilsen til høyre.
Tidligere administrativ leder for A-landslaget i fotball Guttorm Dilling (t.v.), saksøker Norges Fotballforbund etter at han ble omplassert til tilsvarende stilling for guttelandslaget. Dillings advokat Bjørn Fredborg Nilsen til høyre. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Norges Fotballforbund har anket avgjørelsen fra Oslo tingrett i rettssaken mot Guttorm Dilling, skriver Dagbladet.

Det skjer etter at partene prøvde å bli enige gjennom forhandlinger. Mandag låste situasjonen seg etter at Dilling hadde bedt om fire års etterlønn, mens NFF kun ville strekke seg til to års etterlønn.

Dermed så forbundet seg nødt til å anke.

– Vi sendte inn anken i går kveld. Det ble ingen enighet i går. Vi beholdt vårt tilbud, men det eneste Dilling vil er å ha jobben i A-laget tilbake. Det kan vi ikke godta. Vi har også bedt om rettsmekling, sier NFFs advokat Nicolay Skarning til Dagbladet.

Det hører med til historien at Dilling vant første runde i tingretten. Det ble bestemt at han hadde rett til å få tilbake jobben som administrativ leder for A-landslaget for herrer.

Siden det har partene forhandlet om en kompensasjon for at Dilling gir fra seg stillingen. Det førte ikke fram, og dermed skal saken opp for lagmannsretten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere