RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NFF reagerer på Lyn-video

Sist oppdatert:
Norges fotballforbund (NFF) reagerer kraftig på Lyns cupfinalevideo. I videoen bindes blant annet en Brann-supporter til togskinnene.

«20.000 tomme seter» heter Lyns offisielle cupfinalesang, signert Klovner i Kamp. I videoen, som etter planen skal vises på storskjerm foran søndagens cupfinale mellom Lyn og Brann, bindes blant annet en Brann-supporter og legges på togskinnene.

Nå reagerer Norges fotballforbund på innholdet.

- Enkelte scener er i sterkeste laget når vi tenker på familiefesten dette skal være, sier informasjonssjef i NFF Roger Solheim til NRK.

Branns supportere mener innholdet i videoen er «latterlig».

- Dette er verken en supportersang eller en fotballsang. Det har ingenting med supportertankegang å gjøre i det hele tatt, sier nestleder i Brann-Bataljonen Torleif Steffensen til NRK.

Lyn gjør endringer
I Lyn-leiren tar de nå kritikk for videoen, og sensurerer deler av innholdet. Videoen ble vist i sin helhet torsdag på NRK, men det blir en annen versjon som blir vist på Ullevaal på cupfinalen.

- To sekvenser blir byttet ut og erstattet av bilder av Lyn-fans. Vi er nødt til å bøye oss for forbundets avgjørelse, sier Lyn-direktør Morgan Andersen til bt.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere