RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Rune Stoltz Bertinussen, Scanpix.

NFF straffer Molde-stjerne

Sist oppdatert:
Nå mister han sølvkampen mot Stabæk, mens TIL har keeperkrise.

Makhtar Thioune har kanskje vært Tippeligaens beste spiller denne sesongen, men oppførselen i bortekampen mot Tromsø likte Fotballforbundet dårlig. TV-bildene viste at Molde-stjernen slo til Tromsø-keeper Sead Ramovic, og tirsdag ble straffen klar:

Én kamps karantene.

Dommer Svein Erik Edvartsen så ikke hendelsen, slik at NFF måtte ta i bruk videobevis for å fatte sin beslutning. I skjerpende retning vektlegger Fotballforbundet at Thioune er en rollemodell, og har et særlig ansvar for ikke å utvise denne type opptreden på fotballbanen, i formildende retning trekkes fram det faktum at både spiller og klubb har beklaget hendelsen.

Avgjørelsen kunne ikke kommet på et verre tidspunkt for Molde. Nå mister Thioune neste kamp for moldenserne, sølvkampen hjemme mot Stabæk førstkommende helg.

Også TIL-keeper Sead Ramovic blir straffet av Fotballforbundet. Han får også en kamps karantene for å ha klapset til en motspiller, samt for å ha overspilt. Han mister dermed helgens kamp mot naborival Bodø/Glimt. Det er dårlig nytt for tromsøværingene, som har Kenny Stamatopoulos utleid, mens Marcus Sahlman er skadet. Det åpner for en retur for keepertrener Espen Isaksen (30).

Les dommen her.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere