RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alf Ove Hansen (Scanpix)

Nhleko kan bli solgt i januar

Sist oppdatert:
Vikings nye spiss-ess Toni Nhleko kan bli solgt allerede i januar.

Nhleko har blitt en rask suksess i Viking etter at han ble hentet til oljebyen i sommer. I går kveld var han med på å sikre Viking plass i gruppespillet i UEFA-cupen på bekostning av Austria Wien - og har tidligere i sesongen markert seg med syv mål på 12 kamper for Stavanger-klubben.

Og sør-afrikanerens storspill har blitt lagt merke til i Europa. Spissens USA-baserte agent, Jan H. Schiefloe, kan fortelle at han de siste ukene har fått en rekke henvendelser fra europeiske klubber som ønsker å vite mer om Nhleko og hans situasjon, skriver Rogalands Avis.

Allerede i januar kan det tikke inn et bud på den hurtige angriperen.

- Jeg har fått mange telefoner og mailer fra både klubber og agenter. Foreløpig er det bare på sonderingsnivå, men kanskje kan det bli mer konkret når overgangsvinduet åpner igjen i januar. I dette gamet vet man aldri hva som skjer, sier agenten Schiefloe til Rogalands Avis.

Han vil ikke fortelle hvilke klubber som har vist interesse for Nhleko, men røper at det finnes interesse fra klubber både i Spania, Tyskland, Frankrike og Nederland. Nhleko ble hentet til Viking som Bosman-spiller, og klubben kan dermed tjene gode penger ved et eventuelt videresalg.

Nhleko selv sa imidlertid forrige uke til TV 2 Nettavisen at han ikke tenkte på utlandet.

- Jeg trives svært godt i Viking, og ønsker å fortsette her, sa Viking-fansen nye helt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere