RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nicki Bille dømt til ubetinget fengsel for vold


MÅ I FENGSEL: Tidligere Rosenborg-spiss Nicki Bille Nielsen.
MÅ I FENGSEL: Tidligere Rosenborg-spiss Nicki Bille Nielsen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen er dømt til én måneds ubetinget fengsel for vold etter en episode i Monaco.

30-åringen, som spilte i Rosenborg fra 2013 til 2014, ble i tillegg dømt til å betale en bot på 5500 danske kroner, samt en erstatning til offeret på 22.000 danske kroner.

Ifølge det monegaskiske medie Monaco-Matin skal Nicki Bille har slått en kvinne som angivelig forsøkte å stoppe ham da han tok kvelertak på en dansk venninne foran en bar i fyrstedømmet.

Tidligere samme kveld ble han tilbakeholdt av politiet i Monaco for å være i besittelse av kokain, skriver danske TV 2 sport.

I retten forklarte Bille at han var overstadig beruset.

– Jeg kan ikke forestille meg at jeg har oppført meg sånn, men jeg setter ikke spørsmålstegn ved offerets uttalelser. Jeg er parat til å kompensere henne, fortalte den danske spissen.

Det er langt fra første gang 30-åringen havner i politiets søkelys.

I april 2015 ble han i Danmark dømt til 60 dagers betinget fengsel samt 80 timers samfunnstjeneste for å ha motsatt seg arrestasjon, og bitt en politibetjent i armen.

I mars 2009 fikk han en annen dom for vold. Den gang ble han dømt til 40 dagers betinget fengsel. Dommen ble gjort betinget av 50 timers samfunnstjeneste. Straffen fikk han for å ha utdelt et knyttneveslag.

Nicki Bille spiller i den greske kubben Panionios. Han kom til klubben i januar etter et opphold i Lech Poznan.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere