Nielsen scoret i Braunschweig-seier

HELT: Håvard Nielsen omfavnes av lagkameratene etter sin scoring.

HELT: Håvard Nielsen omfavnes av lagkameratene etter sin scoring. Foto: Imago/contrast

Etterlengtet seier for den «norske» klubben.

20.09.14 00:25

EINTRACHT BRAUNSCHWEIG - SV DARMSTADT 2-0:

Håvard Nielsen scoret det første målet for Eintracht Braunschweig da det tyske 2. Bundesliga- laget tok en etterlengtet seier mot SV Darmstadt fredag kveld.

Scoringen kom etter 33 minutters spill og etter at Hendrick Zuck slo ballen inn fra kanten. Nordmannen gjorde ingen feil og satte sikkert inn 1-0 til stor glede for snaut 22.000 hjemmefans.

- Vi har ballen på vestresiden og får slått ballen litt ut i returrommet, litt utenfor sekstenmeteren, så får jeg lagt den med ventrebeinet i motsatt hjørne, beskriver Nielsen overfor Nettavisen.

På overtid fastsatte Dannis Kruppke sluttresultatet til 2-0.

Braunschweig har hatt en tung start på sesongen og fredagens seier kom derfor ekstra godt med. Før møtet med overraskelseslaget Darmstadt sto nemlig løvene med tre strake tap.

- Det var veldig viktig for oss. Etter tre strake tap er det klart at seieren smakte veldig godt. Vi hadde en del press på oss ettersom vi egentlig skal ligge vesentlig høyere på tabellen. Vi får håpe det snur nå, sier Nielsen.

Mushaga Bakenga spilte de siste ti minuttene for hjemmelaget, mens Vegar Eggen Hedenstad, som har slitt med skade den siste tiden, ikke var med i troppen.

Seieren gjør at Braunschweig klatrer opp på 10.-plass før resten av den sjette serierunden fullføres lørdag og søndag.

Tirsdag står St. Pauli for tur på Millerntor Stadion. Tore Pedersens gamle klubb sliter tungt i bunnen av tabellen og tapte 3-0 for Erzebigre fredag.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.