Nielsen ute i et par uker

SKADET: Håvard Nielsen må trolig ta det rolig et par uker etter å ha slitt med muskelsmerter i låret den siste tiden.

SKADET: Håvard Nielsen må trolig ta det rolig et par uker etter å ha slitt med muskelsmerter i låret den siste tiden. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Landslagsspissen forlot banen med skade etter elleve minutter fredag.

Håvard Nielsen forlot banen med skade allerede etter elleve minutter da Eintracht Braunschweig tapte 2-3 for Bochum fredag.

Landslagsspissen har slitt med en muskelskade i låret den siste tiden, men håpet likevel han var frisk nok til å spille.

Det viste deg seg altså at han ikke var, og nå må han belage seg på et par uker på sidelinjen.

- Jeg har slitt litt med baksiden av låret siden sist kamp og følte det hadde blitt en del bedre, men jeg kjente med en gang under kampen at det ikke fungerte, sier Nielsen til Nettavisen.

- Jeg fikk sjekket det på sykehuset, og det var en liten betennelse eller blødning, så det kan fort bli to uker ute eller noe slikt. Vi får se an litt, sier Nielsen.

Helten fra kvalikkampen mot Bulgaria i høst føler seg 100 prosent trygg på at han er klar til tjeneste igjen når Norge møter Kroatia i slutten av neste måned.

- Det bør gå over til da. Jeg regner med at det blir helt fint en stund før det, sier Nielsen.

Eintracht Braunschweig ligger for øyeblikket på femteplass i 2. Bundesliga og har ikke gitt opp håpet om opprykk til tross for to strake tap etter vinterpausen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.