*Nettavisen* Sport.

Nilsen mener seg ugyldig oppsagt, har engasjert advokat

Steinar Nilsen har engasjert advokat etter at han fikk sparken som trener i Tromsø eliteserielag i fotball, melder NRK. Foto: Rune Stoltz Bertinussen (NTB scanpix)

Steinar Nilsen har engasjert advokat etter at han fikk sparken som trener i Tromsø eliteserielag i fotball, melder NRK.

– Det er riktig at jeg representerer Steinar Nilsen. Og vi er per i dag i en prosess med Tromsø idrettslag. Vi vurderer rettslige skritt, sier advokat Torgeir Knutsen.

Styreleder Per Aronsen i TIL Holding AS og TIL Fotball sier at de håper på en løsning allerede kommende fredag. Da blir det et møte med Nilsen.

– Vi vet ennå ikke hva dette er. Steinar har ikke mottatt noen oppsigelse, formelt sett. Kun fått en telefon der han fikk beskjed om at han ikke lenger hadde styrets tillit, sier Knutsen.

TIL-styret trekker seg

Mandag ble det også kjent at Tromsø ILs representanter i TIL Holding AS trekker seg med umiddelbar virkning på grunn av måten trenerskiftet ble håndtert på.

TIL har stilt sine representanter i TIL Holding-styret til disposisjon. De tre er Bente Ødegaard, Kjetil Olsen og Trond Vidar Hansen.

– Vi informerer med dette om at vi med umiddelbar virkning trekker oss fra styret i TIL Holding AS. Bakgrunnen er måten avviklingen av arbeidsforholdet til klubbens hovedtrener ble håndtert på. Vi har derfor valgt å stille våre styreplasser til disposisjon, het det i pressemeldingen.

Steinar Nilsen fikk sparken i forrige uke. Han ble midlertidig erstattet med Bård Flovik. Måten pressekonferansen ble gjennomført på i etterkant av sparkingen, ble kraftig kritisert av flere. (©NTB)

Annonsebilag