RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nilsen varsler sommerkjøp

(FOTO: Scanpix)
Trener Steinar Nilsen ønsker seg tre forsterkninger til Tromsø i løpet av sommeren.

ALFHEIM STADION (Nettavisen):
TROMSØ – AALESUND 0-2:

- Det som er helt klart, er at vi skal foreta oss noe på spillermarkedet i det overgangsvinduet som åpnes første juli. Mer enn det er vanskelig å kommentere akkurat nå, sier Nilsen.

Trenger nye folk
Nilsen er nøye med å presisere at det er tre forskjellige spørsmål; hva har jeg lyst på, hva trenger jeg og hva har klubben råd til å hente.

- Patrice Bernier forlater (Kaiserslautern), og i løpet av kort tid får vi bekreftet hvorvidt også Ruben Yttergård Jenssen forlater oss(Standard Liege). Jeg vil jo ikke gå med på at stallen vår svekkes, uten at vi får på plass nye folk, sier han.

- Illustrerer tapet mot Aalesund i Berniers landslagsfravær hvor sterkt savnet han kommer til å bli?

- Nei, det synes jeg ikke. Vi har spilt gode kamper uten Patrice i år. Men han er selvsagt en god spiller, og særlig i treningssituasjoner er det viktig med slike personligheter for å opprettholde kvaliteten i arbeidet vårt, sier Nilsen.

Ikke Bernier-erstatter
Nilsen antyder at klubben jakter tre spillere, men at en direkte erstatter for Bernier ikke er blant disse.

- Patrice er best som indreløper, og der er vi egentlig godt forspent. Men for at vi skal kunne komplettere laget, trenger vi noen andre spillertyper i midtbaneleddet, sier han, uten å ville kommentere navn.

Huseklepp nevnt
Et navn som tidligere har vært diskutert på Alfheim, er Branns Erik Huseklepp. Men før klubben har skaffet seg pengene som er nødvendig for å gjøre handletur, vil heller ikke handlelista bli konkret.

- Vi jobber med saken, det er alt jeg vil si, sier Nilsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere