RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nok en dårlig nyhet for Wenger

HUFF: Arsene Wenger har grunn til å deppe.
HUFF: Arsene Wenger har grunn til å deppe. Foto: Matt Dunham (Ap / NTB scanpix)
Yaya Sanogo, Jack Wilshere og Mikel Arteta er de ferskeste navnene på Arsenals fyldige skadeliste.

Totalt kan Arsène Wenger stå overfor en skadeliste med ti spillere når han tar ut laget som møter West Bromwich lørdag.

Torsdag ble det klart at Wilshere ikke blir spilleklar på tre måneder etter skaden han pådro seg mot Manchester United lørdag. Ankeloperasjonen 22-åringen måtte gjennom var vellykket, men såpass omfattende at det forespeiles et langt opphold for den skadeutsatte unggutten.

– Alle i klubben ønsker Jack raskt tilbake og ser fram til å se ham tilbake på banen så raskt som mulig, skrev klubben i en pressemelding torsdag.

Sanogo scoret Arsenals første mål i 2-0-seieren over Dortmund i mesterligaen onsdag, men skåret i gleden var at 21-åringen pådro seg en hamstringskade med foreløpig ukjent omfang.

Fyldig liste

Også Mikel Arteta måtte hinke av banen mot det tyske laget. Spanjolen pådro seg en leggskade som etter alt å dømme utelukker ham til oppgjøret mot West Bromwich.

De tre er likevel som småtteri å regne om man tar en titt på Arsenals fulle skadeliste.

Mathieu Debuchy, Mesut Özil, David Ospina, Theo Walcott, Serge Gnabry og Mikel Arteta er alle utelukket for lørdagens kamp. I tillegg er Wojciech Szczesny og Danny Welbeck usikre.

– Skadesituasjonen er et problem fordi vi har mange kamper framover, sa Arsenal-manageren etter seieren mot Dortmund.

Ikke øverst

Det positive er at de franske spillerne Olivier Giroud og Laurent Koscielny er tilbake for London-laget. Førstnevnte fikk noen minutter mot Manchester United forrige lørdag, men var ikke i troppen som tok imot Dortmund onsdag. Det skyldtes at franskmannen ikke er registrert for mesterligaspill.

Physioroom.coms skadeoversikt er det likevel ikke Arsenal som troner øverst. Med sine 13 skader har Newcastle den lite ønskelige æren. Everton og Stoke står oppført med ni skader, mens Manchester United følger deretter med åtte. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere