RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Morten Holm/SCANPIX

Nok en nedtur for Kongsvinger

Tom Nordlies mannskap tapte for bunnlag.

Etter en fantastisk start på årets Adeccoliga ser det ut til at hverdagen har innhentet Tom Nordlie og hans gutter.

For nå har laget spilt tre seriekamper på rad uten å hente ett eneste poeng, og igjen var det et bunnlag i divisjonen som tok skalpen fra hedmarkingene.

- Ferien har begynt for tidlig
Lørdag ble Mjøndalen for sterke og vant 2-1 på Nedre Eiker Stadion, og kravlet seg dermed over nedrykksstreken i den nest øverste divisjonen.

For to uker siden måtte Kongsvinger bite i gresset mot et annet bunnlag, Sarpsborg, mens tapet ble fulgt opp med 0-1 for opprykksrivalene Hønefoss.

Lørdagens tap var dessuten lagets fjerde bortetap på rad, noe som rimer dårlig med opprykksdrømmen som råder i Kongsvinger.

- Ferien har begynt litt for tidlig. Det er stillestående og vi spiller uten selvtillit. Det meste er langt under pari, sa Tom Nordlie til NRK i pausen under dagens kamp, og det ble ikke særlig bedre etter hvilen.

For etter at Fabian Andersen hadde gitt hjemmelaget ledelsen etter 23 minutter, satset gjestene offensivt i den andre omgangen, uten at det førte til særlig mange sjanser.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Rødt kort og straffe
Mjøndalen hadde god kontroll foran eget mål, og avgjorde kampen like før slutt.

Da felte Kai Olav Ryen vertenes Adrian Paul innenfor straffefeltet, ble belønnet med rødt kort, og Erik Midtgarden satte straffen kontant i målet.

En redusering ved Kai Risholt på overtid ble aldri annet enn et trøstemål, og Kongsvinger må se avstanden opp til Sogndal på topp forblir uendret.

Samtidig er tredjeplassen, som laget foreløpig innehar, i fare for å glippe.

Haugesund og Nybergsund ligger poenget bak Kongsvinger, mens Tromsdalen følger ytterligere et poeng bak - alle med en kamp mindre spilt.

Mjøndalen på sin side krabbet over streken, og har ett poeng til gode på Notodden før runden fortsetter på søndag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere