RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nok en pokal glapp for Solbakken

Ståle Solbakkens FC København tok ledelsen i torsdagens cupfinale mot AaB i Parken, men det holdt ikke. AaB snudde kampen og vant til slutt 4-2.
Ståle Solbakkens FC København tok ledelsen i torsdagens cupfinale mot AaB i Parken, men det holdt ikke. AaB snudde kampen og vant til slutt 4-2. Foto: Gerard Julien (Afp)
Ståle Solbakkens FC København tok ledelsen i torsdagens cupfinale mot AaB i Parken, men det holdt ikke. AaB snudde kampen og vant til slutt 4-2.

For under en uke siden kunne AaB juble for tabelltopp og seriegull i den danske Superligaen. Torsdag fulgte de opp med en god prestasjon, da de snudde 0-1 til 4-1 mot FC København i Parken. Da hjalp det lite for Solbakkens menn at innbytter Rúrik Gíslason reduserte til 2-4 for hovedstadslaget før slutt.

Daniel Braaten fikk spille fra start og ble på banen i hele cupfinalen, men det var ikke nordmannen som ble kampens store spiller. Det ble nemlig AaB-forsvarer Rasmus Thelander, som på egen hånd ordnet 2-1 til pause. Da hadde først Andreas Cornelius gitt FCK ledelsen etter 18 minutter.

Etter hvilen la Jakob Ahlmann og Søren Fredriksen på til 4-1, før Gislason pyntet på resultatet minuttet før slutt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere