RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nok en svenske til Stabæk

(foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Nå får goalgetter Daniel Nannskog mer svensk selskap. Stabæk signerte i dag en tidligere Bundesliga- og Serie A-midtbanespiller.

Nylig sikret Stabæk seg den svenske midtstopperen Markus Karlsson fra tyske Rot-Weiss Essen. Og i dag ble Joakim Persson klar for opprykkskandidaten.

- En veldig erfaren sentral midtbanespiller med lang fartstid fra Sverige, Tyskland og Danmark. Han har også 12 Serie A-kamper, sier sportslig leder Tom Schelvan til TV 2 Nettavisen.

30-årige Persson har fortid i Malmö, Atalanta, IFK Göteborg, Esbjerg og Hansa Rostock. Svensken kommer som bosmanspiller etter tre år i Tyskland, og har ifølge Stabæks nettside signert for tre og et halvt år.

Som TV 2 Nettavisen tidligere meldte har Stabæk to unge brasilianere på prøve denne uken.

- I morgen og på torsdag skal de få vist seg ordentlig frem. De har gjort et ålreit inntrykk så langt, men vi må se mer før vi fatter en beslutning, sier Schelvan.

Persson er Stabæks fjerde svenske på årets A-lag. I tillegg til Nannskog og Karlsson har bæringene også Jesper Jansson. Og ikke minst har Nadderud-klubben trener fra broderlandet, Janne Jönsson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere