RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Nok fotball for Teddy

Sist oppdatert:
Legenden Teddy Sheringham gir seg som fotballspiller etter sesongslutt.

- Etter en lang og moro karriere har jeg bestemt meg for at denne sesongen blir den siste, sier Sheringham til Daily Mail.

Fotballegenden kan se tilbake på mange oppturer i engelsk ligafotball og på landslaget. Han begynte karrierer i London-klubben Millwall, og hadde et kort opphold i svenske Djurgården på midten av 80-tallet. I Milwall var han med på å føre laget fra 3. divisjon til spill i det som nå heter Premier League.

Sheringham fikk også 51 landskamper for England, og scoret 11 mål for "Three Lions". Han deltok i to EM (1996 og 2000) og to VM (1998 og 2002).

Men de fleste vil nok likevel forbinde Sheringham med Tottenham, hvor han spilte i fem år, frem til han flyttet nordover til Manchester United.

I United opplevde han nok sine karrieremessige høydepunkt. Tre ganger ble han ligamester, og han var med på å vinne Champions League i 1999. I 2001 returnerte han til Tottenham, og har også spilt for Portsmouth og West Ham

Denne sesongen spiller Sheringham for Championship-klubben Colchester United. Han vil rekke å runde 42 år før han legger fotballskoene på hylla.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere