RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordlie: - Jeg har en tendens til å ende der det skrives historie

HÅPET LEVER: Sandnes Ulf raknet mot Start.
HÅPET LEVER: Sandnes Ulf raknet mot Start. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Raknet borte mot Start.

START - SANDNES ULF 3-3:

Tom Nordlie har omtrent hatt kniven på strupen helt siden han overtok som hovedtrener i Sandnes Ulf. Klubben har kjempet mot nedrykk i hele høst.

Under Nordlie, har Ulf sakte, men sikkert plukket poeng, men ikke nok poeng. To runder før sesongslutt var det likevel håp om å overleve i Tippeligaen.

Det håpet ble imidlertid knust på overtid borte mot Start. Sandnes ledet lenge 3-1, men to mål helt på tampen av kampen, sendte gjestene ned.

Nordlie synes det at det ryker på slutten gjør saken enda surere enn om det ble avgjort tidlig i kampen.

- Det er som å stikke et hull på en ballong. Vi slipper inn tre mål i dag - alle på overtid. Det er surt, sier han til TV 2 etter kampslutt.

- Jeg synes synd på spillerne, som har vært oppoffrende. De fortjener mer enn dette. Men jeg har en tendens til å ende der det skrives historie, forteller Nordlie.

Treneren ønsker ikke å snakke om sin egen framtid i klubben, søndag kveld.

- Jeg tror ikke jeg skal svare på det nå. Det er litt for mye følelser inne i bildet. I kveld skal jeg ta vare på gutta, og ikke fokusere på min framtid, avslutter Nordlie.

Så ut til å holde
Edier Frejd og Fredrik Midtsjø scoret for gjestene før pause, men rett før hvilen sørget Gudmundur Kristjansson for at Start fortsatt hang med.

I andre omgang trodde man at Randall Brenes sikret seieren for Nordlies menn. Det så lenge ut til å holde, men Bismark Acosta og Lars Jørgen Salvesen sørget for 3-3.

Den første scoringen i Kristiansand kom etter god, gammeldags klabb og babb. Keeper Terje Reinertsen glapp ballen og Frejd kranglet den inn.

38 minutter var spilt da Midtsjø tråklet seg igjennom Start-forsvaret. Midtbanemannen prøvde å skyte, men ballen gikk via Glenn Andersen, tilbake i brystkassa på Midtsjø og deretter inn i nettmaskene bak Reinertsen.

Reduseringen kom ut av ingenting. Matthias Vilhjalmsson og Kritjansson kombinerte, før sistnevnte klinket inn 1-2 for hjemmelaget.

Dramatisk avslutning
Rett etter pause var det gjestenes tur til å juble igjen. Randall Brenes fikk stå alene ved bakerste stolpe og kunne enkelt omsette et innlegg i buret.

I det 93. minutt kom reduseringen ved Bismark Acosta og like etter sørget Lars Jørgen Salvesen for å sende Sandnes Ulf ned i 1. divisjon.

Det betyr at Sandnes Ulf har 22 poeng. Opp til kvalifiseringsplassen er det nå fire poeng og det er for mye med kun én serierunde igjen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere