*Nettavisen* Sport.

Nordlie er klar for Kongsvinger

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Partene ble likevel enige om en fortsettelse.

21.11.11 12:37

Tom Nordlie fortsetter i jobben som hovedtrener i Kongsvinger.

Det melder lokalavisa Glomdalen på deres hjemmesider.

Er på Gjemselund
Styreleder i Kongsvinger Hans Einar Holth bekrefter at Nordlie er klar for å signere for KIL.

– Tom er her på Gjemselund nå, og vi har innkalt til pressekonferanse klokka 14.00. Da kan du tenke resten sjøl, sier Holth til Glomdalen.

Dermed fortsetter den tidligere Odd-, Vålerenga-, Sandefjord-, Start-, Viking-, Lillestrøm- og Fredrikstad-treneren på Gjemselund, etter at han reddet klubben fra nedrykk denne sesongen.

Det ble først meldt at partene ikke kom til enighet om ny kontrakt , og Nordlie mente klubben ikke delte ambisjonene hans som trener.

Var uenige
- Det var ikke rare avstanden mellom tilbudet deres og lønnskravet mitt, men det er et gap mellom klubbens og mine ambisjoner. Klubben er opptatt av å redusere kostnader fra 13,5 til 11 millioner. Jeg mener det ville være riktig å øke budsjettrammene til 15 millioner for 2012. Det er rett og slett et sprik mellom det jeg vil og det Kongsvinger ønsker å gjøre, sa Nordlie.

Nå er altså partene enige om fortsettelsen, og Nordlie blir etter alt å dømme presentert som KIL-trener kl 14. mandag.

Nordlie har også tidligere trent Kongsvinger, da han i 2008 reddet klubben fra nedrykk til 2. divisjon. Neste sesong rykket Kongsvinger opp, selv om Nordlie dro til Fredrikstad før sesongen var over.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag