RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordlie får advokathjelp

Foto: Linn Cathrin Olsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Stjerneadvokaten John Christian Elden varsler bråk dersom Tom Nordlie får sparken.

Tirsdag skriver VG at Tom Nordlie (47) sannsynligvis får sparken i Fredrikstad, og at det kan komme til å skje allerede i dag. Klubben valgte nytt styre mandag kveld, og styreleder Svein Johannessens første jobb blir å se på situasjonen rundt Tom Nordlie.

Flere spillere i klubben ønsker som kjent å bli kvitt treneren. Mange var kritiske til den kontroversielle treneren allerede ved ansettelsen.

- Jeg kan bekrefte at jeg bistår ham, og at vi vil ta de nødvendige grep dersom det media opplyser om styremøtet i dag skulle medføre riktighet. Det vil i så fall neppe gå stille for seg, sier Elden (42) til VG.

Nordlie fikk full tillit fra styret før jul og har forholdt seg til det, legger den kjente advokaten til.

Nå kan Nordlie komme til å kreve oppreisning for sverting av navnet hans, i tillegg til det vanlige kravet på kompensasjon for kontraktsbrudd dersom Nordlie sparkes ut. 47-åringen har to år igjen av kontrakten, som ble inngått for bare fire måneder siden.

Det kan bli dyrt for Fredrikstad Fotballklubb, som har en svært anstrengt økonomi og som dessuten rykket ned fra Tippeligaen i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere