RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordlie med SMS-aksjon

Foto: Kyrre Lien/Scanpix
Vil få med hele Kongsvinger på kamp.

Etter at Tom Nordlie tok over Kongsvinger i fjor har klubben opplevd stor sportslig suksess. Men når det gjelder den økonomiske biten, sliter de i likhet med en rekke andre norske klubber.

31. august løper fristen for innsending av dokumenter til profflisensnemnda i Norges Fotballforbund ut, og får ikke Kongsvinger skikk på økonomien innen den tid, står de i fare for å gå konkurs.

– Nå er det alvor
Nå har Nordlie tatt ansvar. Lørdag sendte han ut en tekstmelding, der han oppfordret folk i Kongsvinger til å komme på kamp, og en bønn om at alle videresendte SMSen til familie og venner.

«Nå er det alvor! Vær så snille og kom på Gjemselund å se KIL-Skeid i morgen klokken 18.00. Det er nok billetter igjen. Ta med familie og venner. Det handler om klubbens eksistens. KIL trenger deg – og vi trenger alle å bli minnet på hvor fint det kan være på fotballkamp. Man savner ingenting før det blir borte. Send denne videre til alle du kjenner. Takk! Tom Nordlie», sto det i meldingen ifølge glomdalen.no.

Bønn til folket
Men det er ikke bare Tom Nordlie som nå går i front for å redde adeccoligaklubbens eksistens. Også styreleder Henrik Mohn gjør sitt for å få inn sårt trengte penger i kassa.

– Vi trenger bøssebærere og loddselgere til billotteriet vårt. Alle som har mulighet kan møte opp på Gjemselund klokka 15.00, sier Mohn.

Hvorvidt bønnen om hjelp blir svart fra Kongsvinger-folket får vi først svar på klokken 18.00 søndag, da Kongsvinger møter Skeid på Gjemselund.

Du kan følge kampen minutt for minutt i Nettavisens livesystem.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere