*Nettavisen* Sport.

Nordlie på vei til KIL

Foto: Åserud, Lise (Scanpix)

Sponsorer vil betale for Tom Nordlies trenercomeback.

31.08.11 11:30

KIL-styret var i går kveld i møte med Tom Nordlie, skriver Glåmdalen.

- Når klubben er i trøbbel vil han gjerne tilbake, sier Henrik Mohn, som igjen er villig til å bla opp for et comeback for redningsmannen.

Henrik Mohn og Glåmdal bilsenter bekrefter at de vil bidra økonomisk for å få Tom Nordlie tilbake til KIL. Mohn forteller at han har diskutert comeback med Nordlie. De to har hatt tett kontakt siden Nordlie sluttet som KIL-trener i 2009.

Klubben må ta kontakt
- Jeg har snakket med ham i dag og legger ikke skjul på at jeg håper han kommer tilbake som trener, sier Henrik Mohn til Glåmdalen.

Han forteller videre at det er klubben som er arbeidsgiver og at det er de som må ta avgjørelsen, men den tidligere styrelederen er villig til å bidra økonomisk.

- Hvis KIL ønsker ham som trener, kan og ønsker vi å bidra til det.

- Det handler om å skape en levelig pakke for alle parter, sier Mohn, som fortsatt brenner for KIL og ønsker at alle kluter nå legges til for å unngå nedrykk til andredivisjon.

- Følelser for KIL
Mohn sier at Tom Nordlie fortsatt følger godt med og har sterke følelser for KIL.

- Tom hadde en god epoke i klubben og er glad i KIL. Når klubben er i trøbbel vil han gjerne tilbake.

- Selv om han driver med andre ting i dag, er han en fotballmann, sier Mohn, som forteller at romerikingen er godt oppdatert både på spillerstallen og situasjonen i gamleklubben.

Han understreker at det er KIL som må ta kontakten om de ønsker Tom Nordlie tilbake i klubben.

Så langt Mohn kjenner til har det ennå ikke vært noen kontakt mellom partene, men håper det skjer nå.

- Er det interessant så får de ta kontakt. Deretter kan vi se på hva vi kan bidra med. De har telefonnummeret mitt, sier Henrik Mohn, som synes det er godt at det blåser litt rundt klubben igjen.

Møte med Nordlie
Etter det Glåmdalen erfarer skal KIL-styret ha vært meget bevisst på å ha en ryddig dialog med Per Brogeland, og de skal ikke ha vært i kontakt med andre trenere før de avsluttet kontrakten tirsdag.

Glåmdalen vet at KIL var i kontakt med Tom Nordlie tirsdag ettermiddag, og at partene møttes senere på kvelden for å diskutere betingelser.

En kilde forteller at Tom Nordlie skal være klubbens heteste kandidat til å overta trenerjobben.

Økonomisk skal det være betydelig billigere å få Nordlie til klubben enn sist. Kilden opplyser at det vil koste klubben 100.000 kroner i måneden å lønne den profilerte treneren.

Denne saken er hentet fra glomdalen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.