*Nettavisen* Sport.

Nordmann imponerer i Chelsea

Foto: (SCANPIX)

Den norske U21-landslagskeeperen Jan Kjell Larsen er denne uken på prøveopphold i storklubben Chelsea. Og imponerer.

10.11.04 14:03

- Etter det vi har hørt, har han gjort sine saker veldig bra. Han trener blant annet sammen med de beste keeperene i klubben, det vil si store navn som Petr Chech og Carlo Cudicini, sier en fornøyd sportslig leder i FK Haugesund Nils Halvor Berge til TV 2 Nettavisen.

Berge er full av lovord om den norske keeperen.

- Han er en kjempekeeper, som nå får sjansen til å vise frem blant de aller beste. Det blir en enorm erfaring for ham, uansett om det skulle ende med proffkontrakt eller ikke, konstaterer Nils Halvor Berge.

Overrasket og smigrende
FK Haugesunds sportslige leder innrømmer at han ble litt overrasket da Chelsea tok kontakt for å hente keeperen på prøvespill.

- Men jeg vet de har sett ham i blant annet U21-landskamper. Der har han jo stått veldig bra. Jeg må likevel innrømme jeg ble lettere overrasket da faksen fra Chelsea med tilbud om prøvespill for Larsen tikket inn, sier Nils Halvor Berge.

Og legger til:

- Men det er jo selvsagt utrolig smigrende for oss i FKH at en av kanskje verdens aller største klubber viser interesse for en av våre spillere. Det viser oss at vi gjør noe riktig.

Utelukker ikke overgang
Han utelukker heller ikke helt at Larsen kan bli Chelsea-spiller på fulltid om han fortsetter å imponere under oppholdet på Stamford Bridge.

- Vi utelukker ingenting. Men det får tiden vise. Nå skal trener Harald Aabrekk reise ned til Chelsea i dag for å besøke ham, og høre mer med den sportslige ledelsen til Chelsea om hvordan det har gått. Men i første omgang er dette et prøvespill, sier Nils Halvor Berge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.