RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordmann ønsket i MLS

Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Steffen Hagen kan bli Seattle Sounders-spiller.

Den amerikanske MLS-klubben Seattle Sounders er interessert i å hente Steffen Hagen (27) fra Odd, melder Varden.

Seattle Sounders, som endte fjorårets MLS på 6.-plass, henvendte seg til eliteserieklubben om en mulig overgang for forsvarsspilleren før jul. Klubben skal være villig til å betale rundt en million kroner, ifølge avisa.

- Det kan jo være en «én gang i livet-mulighet» for meg og familien, så jeg må jo innrømme at det hadde vært spennende. Jeg vet lite om klubben, men jeg har fått med meg at de har over 44.000 tilskuere i snitt på sine hjemmekamper, sier Hagen til Varden.

Hagen nærmer seg 200 eliteseriekamper. Han fikk sin Odd-debut i 2006, etter å ha spilt for Mandalskameratene og Vigør i sine tidlige år.

- I slike saker er det mange hensyn å ta. Først og fremst må jo klubbene bli enige om en overgangssum, for jeg er under kontrakt med Odd i to år til. Så må jeg og familien ønske å flytte på oss, før vi blir enige om personlige betingelser, sier Hagen.

Ifølge avisa har ikke Odd godtatt budet fra Seattle-klubben ennå. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere