RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters

«Nordmennene er i ekstase»

Sist oppdatert:
Spanske medier er sikre på seier, men Øyvind Storflor vil lage mer trøbbel for Atletico.

Torsdag tar Strømsgodset imot Ateltico Madrids stjernegalleri på Marienlyst i Drammen.

Mens drammenserne holdt sin trening åpen for alle, stengte Atlético Madrid portene 15 minutter ut i sin treningsøkt onsdag kved.

- Kunstgress er vår fordel
- De tar nok denne kampen ganske alvorlig, men vi har en mulighet om vi spiller opp mot vårt beste, sier Øyvind Storflor til Nettavisen.

Storflor, som onsdag skrev under ny treårskontrakt med drammensklubben, tror kunstgresset på Marienlyst kan gi Godset en fordel.

- De har sikkert ikke spilt altfor mye på kunstgress. Det er nok ikke noe nytt for dem, men det er ikke sikkert de har spilt på samme type dekke som vi har, sier kantspilleren.

31-åringen hevder laget vil gå inn med samme innstilling i Europa League-kampen, som i en tippeligakamp.

- Har brukbar kontroll
- Innstillingen er den samme, men vi har tatt våre forholdsregler. Vi tok en ekstra runde på enkeltspillere før bortekampen, og jeg tror vi har brukbar kontroll på dem.

Storflor innrømmer imidlertid at det er knyttet litt ekstra spenning til møte med Europa League-vinneren fra 2010.

- Det er klart det er ekstra spennende å måle krefter mot et veldig godt europeisk lag, sier Storflor, som har masse europacuperfaring fra tiden i Rosenborg.

31-åringen ble historisk da han ble spiller nummer 1000 som scoret i Champions League, mot nederlandske PSV Eindhoven i 2004.

«Ekstatiske nordmenn»
I forkant av oppgjøret på Marienlyst er de spanske mediene skråsikre på at Atletico skal gå videre og skriver at nordmennene er ekstatiske etter å ha sluppet unna med 2-1-tap i det første møtet.

«Atletico spiller sin første avgjørende kamp i Europa for sesongen. Utvilsomt altfor tidlig, men laget burde avgjort kampen på Vicente Calderon forrige torsdag. Strømsgodset er et godt hjemmelag og har kunstgress som dekke på sin hjemmebane. Vi må legge til at nordmennene er i ekstase etter å ha klart 2–1 på bortebane og er klar over at det vil ta flere år før de får denne muligheten igjen – sannsynligvis får de det aldri», skriver El Mundo Deportivo.

Om Øyvind Storflor og Strømsgodset nøyer seg med et hederlig resultat i kveld gjenstår å se.

Kampstart på Marienlyst er 18.30 og kan følges i vårt livesystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere