RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Gilham (Getty Images / All Over Press)

Norge får sjanse til revansj

Sist oppdatert:
Drillos får bryne seg mot Gareth Bale og Aaron Ramsey. Det gikk ikke så bra sist.

- Dette var på godt norsk «drita dårlig»! Andreomgangen var grusom. Jeg er fly, fly... dritforbannet! Jeg er ikke skuffet, jeg er forbannet!

Tiraden tilhører Åge Hareide, norsk landslagssjef i 2008 da Norge gikk på et aldeles pinlig 3-0-tap for Wales i Wrexham.

Nå kan Egil Drillo Olsen få sjansen til å vise at Norge faktisk er bedre enn Wales i fotball.

- Jobber med saken
Ifølge walisiske Sgorio er det avtalt en vennskapskamp mellom Norge og Wales iden 12. november i år. Kampens skal spilles i Wales.

Norges Fotballforbund ønsker imidlertid ikke å bekrefte noen ny landskamp foreløpig, men sier at de jobber med saken.

- Vi har jobbet med ulike motstandere, og målet er at det blir en avklaring denne uka. Men vi har ikke signert noen avtale, sier informasjonssjef i NFF Svein Graff til dagbladet.no.

Til Nettavisen sier Graff at det fortsatt jobber med mulige motstandere for kamp på én av to internasjonale datoer i november.

- Hvilken dato det blir er usikkert, det avhenger av hvilken motstander vi ender på, sier Graff.

- Bortekamp
Han forteller at det trolig ikke er aktuelt å spille to landskamper i november, selv om det er to internasjonale datoer i terminlisten.

- Og det blir en bortekamp, men vi ønsker ikke å gå ut med hvem vi møter før alt er spikret. Det har skjedd før at ting er blitt endret i siste liten, sier Graff til Nettavisen.

Til tross for at de har stjernespillere som Craig Bellamy (Liverpool), Gareth Bale (Tottenham) og Aaron Ramsey (Arsenal) i laget, ligger Wales helt nede på 90. plass på verdensrankingen. Laget endte på fjerdeplass i sin gruppe i EM-kvalifiseringen.

Likevel blir det et revansjeoppgjør for Norge. Sist gang de to lagene møttes røk Norge på et ganske pinlig 3-0 tap i Wales.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere