RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Timothy A. Clary (AFP/Scanpix)

Norge klare for EM

Sist oppdatert:
Det norske kvinnelandslaget i fotball er klare for EM i England i 2005 etter å ha slått Island 9-3 sammenlagt i kvalifiseringen.

NORGE - ISLAND 2-1: Onsdag knuste de norske jentene Island 7-2 på bortebane, men det var en langt blekere utgave av det norske laget som slo Island 2-1 i Vallhall lørdag.

Norge ledet 1-0 til pause etter scoring av Dagny Mellgren. Etter pause utliknet gjestene fra sagaøya, men de norske jentene unngikk et pinelig uavgjortresultat da Mellgren scoret sitt andre mål for dagen elleve minutter før slutt.

Dermed ble det 2-1 seier for Åge Steen i hans avskjedskamp som landslagstrener.

- Jeg er selvsagt veldig, veldig glad, og vil gratulere Åge og laget med det solide sammenlagtresultatet. Vi regnet selvsagt med at EM-billetten var i havn etter storseieren på onsdag, og dagens kamp bar litt preg av det. på Island fikk vi sett hva som bor i laget, og nå har vi en god vinter å jobbe videre. I handlingsplanen vår har vi som målsetning å ta EM-medalje, og det tror jeg vi skal klare, sier fotballpresident Sondre Kåfjord til fotball.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere