Gå til sidens hovedinnhold

Norge møter Hviterussland på Ullevaal

- Det blir en nyttig kamp, fastslår landslagssjefen.

Per-Mathias Høgmos utvalgte skal møte Hviterussland til treningslandskamp 31. august.

Kampen blir en viktig oppkjøring foran kampen mot Tyskland fire dager senere. Den kampen er Norges første i den kommende VM-kvalifiseringen i fotball.

Oppgjørene mot Hviterussland og Tyskland skal begge spilles på Ullevaal stadion.

- Flere av spillerne våre var skadd under vårens tre privatkamper, og de har hatt en ujevn kampbelasting. Som en del av forberedelsene til Tyskland-kampen ønsker vi derfor en oppkjøringskamp mot Hviterussland på Ullevaal, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

- I tillegg tok flere av spillerne som fikk sjansen sist godt vare på muligheten, og vi har også spillere som er i rivende utvikling. Nå får vi muligheten til å teste spillere inn mot Tyskland-kampen, fortsetter Høgmo.

Hviterussland endte på fjerdeplass bak Spania, Slovakia og Ukraina i forrige EM-kvalifisering, og er i øyeblikket nummer 72 på FIFA-rankingen.

Forrige gang lagene møttes var i 2005 da Norge vant 1-0 på bortebane. Forrige møte mellom lagene på Ullevaal endte 1-1 året før.

- Vi er samlet seks dager før kampen mot Tyskland og, det gir oss muligheten til å spille mot Hviterussland. Det blir en nyttig kamp for oss, sier Høgmo. (©NTB)

Kommentarer til denne saken