RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norge møter Australia og Albania


MØTER AUSTRALIA OG ALBANIA: Lars Lagerbäck og Norge.
MØTER AUSTRALIA OG ALBANIA: Lars Lagerbäck og Norge. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
To nye landskamper er spikret for Lars Lagerbäcks menn.

Norge møter Australia til landskamp den 23. mars på Ullevaal stadion. Tre dager senere skal det norske laget spillet borte mot Albania.

Det opplyser Norges Fotballforbund i en pressemelding.

Dette er en oppkjøring til Nations League, som starter til høsten.

- Det føles veldig bra å ha fått på plass to privatlandskamper i mars så god tid i forveien. Det er dessuten bra at vi både får en hjemme- og bortekamp som det antakeligvis også blir når Nations League starter i høst, sier landslagssjef Lars Lagerbäck i en pressemelding.

- Motstanderlagene har litt ulik spillestil, og det vil også gi nyttig erfaring. Oppsummert kjennes dette som en bra start på våre forberedelser til høsten. Jeg håper vi sees på Ullevaal i mars og i hele 2018, fortsetter den norske landslagssjefen.

Norge og Australia har møtt hverandre i to privatlandskamper tidligere. I 2004 endte det 2-2, mens Australia vant 1-0 i 1997.

Albania og Norge møttes i EM-kvalifiseringen til mesterskapet i 2000. Det endte 2-2 på Ullevaal og norsk 2-1-seier på bortebane. I VM-kvalifiseringen 2013 endte det 0-1 på Ullevaal og 1-1 i Albania.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere