RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norge møter Sjevtsjenkos Ukraina

Foto: Tom Hevezi (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Norges landslag får tøff motstand i privatlandskampene i 2010.

Norge møter Ukraina i en privatlandskamp på Ullevaal stadion 2. juni 2010.

– Jeg er veldig godt fornøyd med at vi har fått på plass denne kampen. Ukraina er EM–arrangør (2012), så dette blir en bra sportslig utfordring for oss, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb til fotball.no.

Norges Fotballforbund har tidligere avtalt et møte med Frankrike 11. august. Også den kampen vil bli spilt i Oslo. Egil Olsen og hans landslag får dermed god kamptrening før EM-kvalifiseringen starter i september.

– Vi har fått på plass to sterke fotballnasjoner, og i den kommende kvaliken er det nettopp denne type motstand vi vil møte, sier Semb.

Ukraina endte på andreplass i gruppe 6 av den europeiske VM-kvalifiseringen, bak England, men foran Kroatia, og røk ut etter 0-1-tap sammenlagt mot Hellas. Sist Norge møtte Ukraina, endte det med 1-0-seier til den tidligere sovjetstaten.

– Ukraina er en tøff og spennende motstander som hører til det øverste sjiktet i Europa. De slo blant annet England i VM–kvalifiseringen, og er en sterk fotballnasjon både på klubb– og landslagssiden. Nå satser vi selvfølgelig å ta revansj, sier landslagssjef Egil Olsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere