RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Morten Langli har gjort stor suksess med sine tips under «Sport & Spill»-sendingene.
Morten Langli har gjort stor suksess med sine tips under «Sport & Spill»-sendingene. Foto: Bjørgli & Bergersen

Norges beste oddstipser?

Morten Langli har truffet på ni av ni tips i det nye TV 2-programmet Sport & Spill.

Programlederen har hatt stor suksess med oddstipsene sine i de to første utgavene av Sport & Spill som sendes på TV 2 Zebra fra klokken 15.30 til 18.30 hver lørdag.

Høye odds
I første program prikket han inn fem av fem kamper. Forrige helg gjentok han suksessen med fire av fire fulltreffere. Langli satset blant annet pengene på at Viking skulle vinne over Stabæk og at Brann skulle slå Sandefjord.

- Det må ta slutt en dag, men jeg satser på å beholde den gode statistikken med de fem tipsene jeg presenterer lørdag. Jeg kan røpe at jeg har Strømsgodset som banker mot Pors til 1,20 i odds. Men jeg satser friskt med de andre tipsene - den laveste oddsen er på 1,8, forteller Langli.

I Sport & Spill kommer han alltid med grundig og saklig argumentasjon når han presenterer tipsene.

Langlis tips er langt fra det eneste seerne kan glede seg til i løpet av den tre timer lange sendingen. I studio kommer blant annet den gamle storscoreren Petter Belsvik, og på link stiller Bjørn Helge Riise, Simen Brenne, Petter Myhre og Mons Ivar Mjelde opp.

Rösler-intervju
I tillegg viser Sport & Spill et unikt portrettintervju av Lillestrøm-trener Uwe Rösler. I det 17 minutter lange intervjuet, som er laget i et format inspirert av BBCs Hardtalk, snakker Rösler blant annet om LSKs gullsjanser, tiden med kreft og hvordan han opplevde at landslagsdrømmen ble knust på grunn av Berlinmurens fall.

Det blir litt av en maratonsending for Morten Langli hver lørdag fremover. Sport & Spill sendes fra 15.30 til 18.30, og i morgen er det også premiere på TV 2 Zebras nye magasin om spansk fotball, som sendes fra klokken 18.30 til 19.00. Langli leder programmet sammen med Frode Olsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere