Norsk englandsproff føler seg glemt

GLEMT? Jonathan Parr er skuffet over å bli vraket til landslaget.

GLEMT? Jonathan Parr er skuffet over å bli vraket til landslaget. Foto: Rex/rogan Thomson/jmp (All Over Press)

- Jeg er skuffet, sier Jonathan Parr.

Ipswich-proffen Jonathan Parr (25) er både skuffet og overrasket over at han ikke er med i landslagstroppen som skal møte Malta og Bulgaria neste uke.

- Jeg er skuffet, helt klart. Og litt overrasket, sier Parr til Bergens Tidende.

Ipswich-spilleren er fast inventar på laget som ligger på femteplass i den engelske mesterskapsserien (nest øverste nivå). Etter en sesonginnledning fylt med skadeplager har ikke Ipswich tapt en seriekamp etter at nordmannen tok plass i forsvaret. Ett mål er det også blitt på de seks kampene han har spilt.

Likevel fant ikke landslagssjef Per-Mathias Høgmo plass til venstrebacken da han tok ut sin tropp tidligere denne uken.

- Jeg har absolutt et ønske om å være med og bidra på landslaget, og jeg skulle gjerne vært med i disse to viktige kampene. Jeg får håpe at jeg er i nærheten i alle fall, sier Parr til BT.

I den norske troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Bulgaria er Per Egil Flo, som spilte mot Italia, det eneste rene alternativet på venstreback. Omar Elabdellaoui, Martin Linnes og Tom Høgli er også i troppen, men foretrekker alle å spille på høyresiden. Steffen Hagen har også spilt venstreback i sin tid, men trives klart best som midtstopper.

Ytterligere to-tre spillere blir tatt ut i troppen etter helgens kamper. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.